Szolgáltatások

 • tuzatjelzes-es-tavfelugyelet

  Tűzátjelzés és távfelügyelet

  A hatályos Országos Tűzvédelmi Szabályzat értelmében minden telepített automatikus tűzjelző berendezést a nap 24 órájában felügyelni kell. A felügyelet történhet kioktatott személyzet vagy távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételével.

  Cégünk IntelliAlarm Fire IP szolgáltatása a tűzátjelzési feladatokra kínál megoldást hatóságilag közvetlen tűzoltósági átjelzésre kötelezett vagy normál 24 órás távfelügyeletre kötelezett ügyfeleink részére egyaránt.

 • gps-alapu-nyomkovetes

  GPS alapú nyomkövetés

  A GPS személyfelügyeleti szolgáltatásainkat magán és vállalati célra egyaránt ajánljuk előfizetőinknek. Mindkét esetben országos lefedettséggel rendelkező helymeghatározó és távfelügyeleti rendszerünk képes a kézen vagy zsebben hordható eszköz pozíciójának meghatározására, valamint segélyhívások azonnal elküldésére és ezáltal diszpécsereink azonnali beavatkozási lehetőséget kapnak.

 • azonnali-informaciok

  Azonnali információk

  Az ipari jelzések átvitele, illetve ehhez kapcsolódóan az ipari határérték figyelés szolgáltatás portfoliónk fontos eleme: a veszélyes üzemek, gyárak, erőművek, gáztárolók, stb. működési paramétereit folyamatosan figyelni kell és a mért értékek változása alapján szükségessé váló riasztási műveleteket minél gyorsabban és pontosabban kell megtenni.

 • intelligens-epuletek

  Intelligens épületek

  Társaságunk a 2016. évtől a United Technology Alliance kiemelt partnereként vállalja intelligens épületvezérlési rendszerek tervezését és kivitelezését, melynek keretében jelenlegi ügyfeleink részére olyan modern, kényelmes és költséghatékony megoldást kínálunk, amivel az üzemeltetési költségek csökkenthetők, az általakítások ideje lecsökken, a bérlők komfortérzete pedig növekszik.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek