GPS alapú nyomkövetés

Személyvédelem és egészségügy

A GPS személyfelügyeleti szolgáltatásainkat magán és vállalati célra egyaránt ajánljuk előfizetőinknek. Mindkét esetben országos lefedettséggel rendelkező helymeghatározó és távfelügyeleti rendszerünk képes a kézen vagy zsebben hordható eszköz pozíciójának meghatározására, valamint segélyhívások azonnal elküldésére és ezáltal diszpécsereink azonnali beavatkozási lehetőséget kapnak.

 

Vállalatok / vállalkozók részére

Bizonyos szakmákban és veszélyes területeken szükség lehet a munkavégzés során olyan automatikus védelemre, mely baleset vagy akár támadás esetén képes a gyors jelzésre, valamint a pozíció pontos meghatározására is. A gyors információáramlás és intézkedés életeket menthet, így ezeken a területeken biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. Ilyen területek lehetnek pl. az alábbiak: erdészeti területen, magas helyen dolgozók, biztonsági őrséget ellátók, kutatók, üzletkötők, pénzt vagy értéket szállítók.

 

Magánszemélyek részére

Sajnálatos tény, de adódhat olyan élethelyzet, amikor szeretteink mozgástere koruknak vagy valamely betegségnek köszönhetően korlátozódik és fennáll a lehetősége, hogy eltévednek, esetleg előre nem várt élethelyzetbe kerülnek. Különösen jó megoldás lehet kiránduló vagy turista csoportok, sportolók, gyermekek vagy fiatalok, de akár kutyák vagy macskák folyamatos felügyeletére is.

 

Egészségügyi vészhívó

Országos lefedettséggel biztosítjuk orvosi/ápolói segélyhívó rendszer kiépítését és üzemeltetését, valamint a hozzá kapcsolódó felügyeleti és intézkedési szolgáltatásokat is. Az idős, egyedülálló vagy beteg emberek kiszolgáltatottságát igyekszünk csökkenteni azzal, hogy a karon hordható vagy nyakba akasztható vészjelző eszközzel a nap 24 órájában érhetők el intézkedésre felkészült diszpécsereink, akik szakápolót, járőrt vagy orvost tudnak a helyszínre irányítani vészjelzéskor.

 

Az eszközökbe integrált GPS nyomkövető rendszer baleset vagy eszméletvesztés esetén is lehetőséget biztosít a vészjelzés pontos helymeghatározására. Legújabb technikával felszerelt vészjelző rendszereink lehetőséget biztosítanak akár vérnyomásmérők távoli felügyeletére is.

 

Az alkalmazott eszközök kis helyigényűek és működésük nem helyhez kötött, így azokat a felügyelt személy nem csak otthonában, de bevásárláskor vagy utazás során is használni tudja. Alkalmazott rendszerünk lehetőséget biztosít kétirányú hangkapcsolat létrehozására is, amely lehetővé teszi a vészjelzést kezdeményező személy megnyugtatását és a kialakult helyzet pontos megismerését.

 

Akiknek ajánljuk:

  • egyedülálló, idős emberek
  • beteg, nehezen közlekedő személyek
  • szociálisan rászoruló önmagát csak korlátozottan ellátni képes személyek
  • különféle, akár speciális betegségben szenvedő személyek

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek