Hírek

 • fontos-tajekoztato-mukodesi-valtozasokrol-a-covid-19-jarvany-kapcsan

  FONTOS: tájékoztató működési változásokról a COVID-19 járvány kapcsán

  Fontos kihangsúlyozni, hogy a szolgáltatás nyújtása továbbra is folyamatos, abban semmilyen fennakadás nem volt és megtettük a szükséges lépéseket, hogy a szolgáltatás működése a jövőben is zavartalanul, a megszokott és elvárt legmagasabb műszaki színvonalon történjen.  

 • vilagujdonsag-az-intellialarm-uj-atjelzo-eszkoze-3

  Világújdonság az IntelliAlarm új átjelző eszköze

  A közelgő SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállításon mutatjuk be legújabb fejlesztésű moduláris átjelző készülékünket, mely a világon elsőként a vezetékes és mobil IP átjelzési útvonalak mellett teljes körűen támogatja a 868 Mhz-es LoRaWAN protokollt használó adattovábbítást is.

 • hokamerakat-adomanyozott-az-intellialarm

  Hőkamerákat adományozott az IntelliAlarm

  Két Dräger Talisman Elit típusú hőkamerát adott át szeptember 10-én a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére Schütz Péter az IntelliAlarm Tűz és Riasztás Átjelző Zrt. vezérigazgatója. A hőkamerákat Palotai Zs. Gábor tűzoltó ezredes, az FKI szakmai igazgató-helyettese vette át.

 • tanusitott-minoseg-es-biztonsag

  Tanúsított minőség és biztonság

  A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) kiadta az IntelliAlarm Zrt. MSZ EN ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányítási rendszerének, valamint az MSZ ISO/IEC 27001 szerint tanúsított információbiztonsági rendszerének megfelelőségét igazoló tanúsítványokat.

 • eles-uzembe-kerult-az-elso-uj-kozvetlen-fovarosi-tuzatjelzo-rendszer

  Éles üzembe került az első új, közvetlen fővárosi tűzátjelző rendszer

  Az éles teszten is sikeresen vizsgázott, így átadásra került a Fővárosi Tűzoltóság (Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság) új, közvetlen tűzátjelzési hálózatára kapcsolt első, az IntelliAlarm Zrt. által üzemeltetett rendszer, melyen a jelzések az egyes objektumokból az elektronikus kormányzati gerinchálózat felhasználásával, közvetlenül jutnak el a hírközpont bevetés-irányítási központjába.

 • koszontjuk-cegunknel-a-khvt-elofizetoit

  Köszöntjük cégünknél a KHVT előfizetőit

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy folyó év április 2. napján a KHVT Nonprofit Kft., valamint az IntelliAlarm Zrt. között adás-vételi szerződés jött létre, melynek keretében a KHVT Nonprofit Kft. tűzátjelzési üzletágát az IntelliAlarm Zrt. vásárolta meg.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek