Köszöntjük cégünknél a KHVT előfizetőit

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy folyó év április 2. napján a KHVT Nonprofit Kft., valamint az IntelliAlarm Zrt. között adás-vételi szerződés jött létre, melynek keretében a KHVT Nonprofit Kft. tűzátjelzési üzletágát az IntelliAlarm Zrt. vásárolta meg. A szerződések átvételével a KHVT Nonprofit Kft. megszűnteti a közvetlen fogyasztói szolgáltatását, cégünk pedig új ügyfelei részére garantálja a hatályos OTSZ-ben előírt MSZ EN 54-21 szabványnak történő megfelelést, valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által elvárt Elektronikus Kormányzati Gerinchálózaton keresztül történő közvetlen jelzésbeküldést.

 

Nagyon fontos, hogy a műszaki átállás megtörtént, így április 2-tól a szolgáltatást az IntelliAlarm Zrt. nyújtja. Ezzel kapcsolatban Önöknek semmilyen feladata nincs, az eddig működő eljárások továbbra is érvényben vannak, a tűzjelzések közvetlenül a tűzoltóság hírközpontjába érkeznek.

 

Az eddig megszokott diszpécseri telefonszám helyett, kérjük használja központi call centerünket, melyből diszpécseri központunkat a nap 24 órájában elérheti.

(1) 700 1 600 / 9 gomb

 

Diszpécsereink bővített műszakban állnak az Önök rendelkezésére, azonban az átvétel miatti plusz várakozási idő miatt szíves elnézésüket kérjük.

 

Ügyfélkapcsolati kollégáink a következő hetekben folyamatosan veszik fel Önökkel a kapcsolatot, melynek keretein belül személyreszabott megoldásokat is kínálnak a jelenlegi szolgáltatás hatékonyságának növelésére, valamint a költségek lehetőség szerinti csökkentésére is.

 

Végül szeretnénk üdvözölni új ügyfeleinket cégünk partnerei között; bízunk benne, hogy elkötelezettségünk és műszaki felkészültségünk az Önök tetszését is elnyeri és hosszú távú, kiemelkedő üzleti kapcsolatnak nézünk elébe.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek