Ingyenes szolgáltatások önkormányzatoknak

Az IntelliAlarm Zrt. – mint a hazai tűzátjelzési piac legnagyobb független szolgáltatója – az idei évben ünnepli alapításának 10. évfordulóját, melynek keretében akciót indít a főváros önkormányzati fenntartású létesítményeinek részére: az akcióban 1 teljes évig díjmentesen nyújtjuk szolgáltatásunkat!

 

Telepítés, felmérés, belépési díj: ingyenes
Havi szolgáltatási díj: ingyenes
IP/GSM adatkapcsolati díj: ingyenes
Kötelező karbantartási díj: ingyenes
Hatósági díj: BM OKF egységes díja

 

A díjmentes szolgáltatás igénybevételéhez azt kérjük, hogy az új szerződés legalább 3 éves hűségidő vállalásával jöjjön létre, így az átszerződtetett objektumok számától függően akár évi 2-5 millió Ft megtakarítást is elérhető, de már egyetlen létesítmény esetében is több százezer forint a kedvezmény értéke.

 

Az akcióban bármely budapesti önkormányzat, vagy Budapest közigazgatási területén működő és bármely budapesti önkormányzat 100%-os tulajdonában lévő szervezet védett objektuma részt vehet.

 

A fentiek kapcsán további információval, valamint az ajánlathoz, szerződéshez és telepítéshez teljeskörű asszisztenciával kiemelt ügyfélmenedzserünk áll rendelkezésükre, akivel ide kattintva és a kapcsolatfelvételi űrlapot kitöltve léphet kapcsolatba!

 

Reméljük, hogy az akcióval hozzájárulhatunk az önkormányzati terhek csökkentéséhez, egyben elmélyíthetjük partner kapcsolatunkat és segíthetjük Önöket a tűzvédelem modern kialakításában és fenntartásában!

 

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek