Világújdonság az IntelliAlarm új átjelző eszköze

A közelgő SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállításon mutatjuk be legújabb fejlesztésű moduláris átjelző készülékünket, mely a világon elsőként a vezetékes és mobil IP átjelzési útvonalak mellett teljes körűen támogatja a 868 Mhz-es LoRaWAN protokollt használó adattovábbítást is.

 

Új átjelző berendezésünkről és professzionális tűzátjelző szolgáltatásunkról további információkat kaphat, ha meglátogat minket a SecuriForum kiállításon a Lurdy Házban szeptember 15-16. között az N3 standon.

 

Közel 2 éves fejlesztési időszak zárul le az UniAlarm Fire IP 9100 bemutatásával, melyet az IntelliAlarm Zrt. közreműködésével a United Technology Alliance készített. Az új eszköz érdekessége, hogy a szakmai igénylista kialakításakor fő szempont a szabványoknak és magas kockázatú jelzésátviteli előírásoknak történő megfelelés volt.

 

Az UniAlarm Fire IP 9100 központi egysége egy 700 Mhz-es ARM processzor, mely 512 MB RAM-al és 4 GB eMMC flash memóriával működik együtt. A modulon egy teljes értékű Linux operációs rendszer fut, melyhez az adatátviteli és vezérlési szoftverek mind saját fejlesztésűek.

 

Az eszköz legfontosabb erőssége, hogy összesen 4 különböző, párhuzamosan használható átviteli útvonalat támogat: a vezetékes IP kapcsolat mellé beépítésre került egy dual SIM-es GPRS modem, valamint egy LoRaWAN 868 Mhz-es átviteli egység is. Így összesen 1 vezetékes és 3 vezeték nélküli jelzés továbbítási útvonal áll rendelkezésre.

 

Egy modern és biztonságos átjelző eszköz még nem elegendő a professzionális átjelzési megoldáshoz, mind a központi jelzés-disztribúciós rendszernek, mind pedig a diszpécser szolgálatnak magas szinten működőnek kell lennie. Az IntelliAlarm Zrt. kifejezetten a magas biztonságú tűzátjelzési szolgáltatások területén jár élen, a piacon szokásos szolgáltatást a következő elemekkel egészítve ki:

 

  • Az átjelző eszközt és mobil átviteli utakat egyaránt az IntelliAlarm Zrt. biztosítja, melynek keretében garantálja, hogy ügyfelei átjelző eszköze mindenkor megfelel a hatályos OTSZ-nek is (OTSZ garancia).
  • A szolgáltatás integrált eleme a beépített akkumulátor időszakos cseréje – a piacon szinte egyedülálló módon ez is része a szolgáltatás alapárának.
  • UniAlarm Dispatcher központi jelzés-disztribúciós rendszerünk intelligens módon analizálja a beérkező jelzéseket típus, időpont és egyéb paraméterek alapján, melyből akár előre tud következtetni bizonyos hibákra és eltérésekre.
  • A tűzjelzések továbbítása, valamint a félévente elvárt személyes karbantartás a Katasztrófavédelem által elvártan, a vonatkozó TvMI szerint történik.
  • Opcionálisan lehetőség van bizonyos riasztások (pl. tűz) SMS-ben vagy hang üzenetben történő továbbítására is.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek