FONTOS: tájékoztató működési változásokról a COVID-19 járvány kapcsán

Továbbra is kiemelten fontos számunkra Partnereink és munkatársaink védelme, így a kialakult és továbbra is fennálló járványügyi helyzet figyelembevételével az alábbi intézkedéseket tesszük!

 

A szolgáltatás nyújtása az elmúlt időszakban folyamatos volt, abban semmilyen fennakadás nem történt és továbbra is megteszünk minden szükséges lépést, hogy a szolgáltatás működése zavartalan legyen, a megszokott és elvárt legmagasabb műszaki színvonalon történjen.

 

Március közepén a járvány magyarországi megjelenésével és a kormányzati intézkedésekkel egy időben mi is bevezettünk olyan szükséges eljárásrendeket, melyek a szokásos kontaktusok csökkentését és ezzel a vírus terjedési lehetőségének redukálását szolgálták. Időközben a járványhelyzet folyamatos követésével sikerült bizonyos folyamatokat a korábbi megszokott rend szerint visszaállítani, ugyanakkor sajnálatosan az őszi terjedési esetszámok figyelembevételével, kollégáink és partnereink egészségének szem előtt tartása mellett ismét szükségessé vált bizonyos döntések meghozatala.

 

Ennek megfelelően 2020. október 05. napjától ismételten bevezetjük az átjelző készülékek távoli, személyes jelenlétet nem igénylő elektronikus karbantartását, mely metódus a tapasztalataink és ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján is sikeresen vizsgázott.

 

Ennek menete során karbantartó kollégánk a korábbiakhoz hasonlóan telefonon felveszi a kapcsolatot az Önök műszaki kapcsolattartójával, majd lényegében távolról szimulálja a helyszíni karbantartás során elvégzett tesztelési feladatokat, melyről jegyzőkönyvet állít ki. Ezen eljárásra a vonatkozó ÁSZF és TvMI továbbra is lehetőséget biztosít. Az átjelző fizikai szemrevételezése és a karbantartást jelző matrica felhelyezése a következő karbantartás során fog megtörténni, ugyanakkor a jegyzőkönyvhöz mellékelten küldünk Önöknek egy a karbantartás megtörténtét igazoló matricát, ami igény szerint a készülékre előbb is felragasztható.

 

Kérjük Önöket, hogy amennyiben feltétlenül igényt tartanak a személyes jelenléttel elvégzett karbantartás jelen időszakban történő meglétére, akkor azt jelezzék karbantartó kollégáim felé, akik a karbantartandó Objektum veszélyességi fokát mérlegelve, az Önökkel történő kölcsönös egyeztetés mellett lehetőség szerint személyesen jelennek meg a helyszínen. Természetesen az azonnali beavatkozást igénylő műszaki hibák elhárítása továbbra is folyamatosan, személyes jelenléttel történik!

 

Kérjük Önöket, hogy az ügyben történő egyeztetés során feltétlen jelezzék, ha Önöknél az objektumban dolgozók körében COVID-19 fertőzésben szenvedő, vagy ilyen fertőzött beteggel az elmúlt 2 hétben érintkező, VAGY JÁRVÁNYÜGYI ELKÜLÖNÍTÉSBEN, megfigyelésben, vagy HATÓSÁGI KARANTÉNBAN LÉVŐ személyről van tudomásuk.

 

Bízunk benne, hogy az élet – így együttműködésünk is – hamarosan visszatérhet a szokásos ügymenetbe, de addig is kérjük forduljon hozzánk továbbra is bizalommal! Munkájukhoz kitartást és elsősorban jó egészséget kívánunk, továbbra is vigyázzunk egymásra és magunkra!

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek