Tűzátjelzés és távfelügyelet

A hatályos Országos Tűzvédelmi Szabályzat értelmében minden telepített automatikus tűzjelző berendezést a nap 24 órájában felügyelni kell. A felügyelet történhet kioktatott személyzet vagy távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételével. Cégünk IntelliAlarm Fire IP szolgáltatása a tűzátjelzési feladatokra kínál megoldást hatóságilag közvetlen tűzoltósági átjelzésre kötelezett vagy normál 24 órás távfelügyeletre kötelezett ügyfeleink részére egyaránt.

 

Eltérően más átjelzési szolgáltatóktól, cégünk tulajdonosi hátterének köszönhetően közel 10 éves nagyhálózati üzemeltetési tapasztalattal és működő nemzetközi infrastruktúrával rendelkezik, így Magyarországon az elsők között vezette be csomagkapcsolt, IP alapú távjelzési szolgáltatásait, melynek előnyeiről ajánlatunk következő részében olvashat bővebben.

 

 

A szolgáltatás igénybevételének előnyei

Modern technológia és tűzoltósági kapcsolat

Az IntelliAlarm Fire IP a jövő adatkapcsolati rendszerét használja, mely biztonságosabb és megbízhatóbb a hagyományos ISDN vagy GSM rendszereknél: a csomagkapcsolt, alternatív backup útvonallal rendelkező átjelzési út az EN50130 szerint minősített legjobb megoldás. A tűzjelzéseket a TFK rendszeren keresztül közvetlenül az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság által működtetett Pajzs rendszerbe küldjük be.

Garantált jelzési idő, megbízható diszpécser központ

Az átjelzési rendszerünk minden elemét – beleértve a hardware és software elemeket is – hosszas tesztelésnek és MSZ EN 54-21 szabvány szerinti tanúsításnak vetettük alá, így tudjuk ügyfeleink részére garantálni az egyes jelzések 10 másodpercen belüli kézbesítését. Diszpécser központunkban 0-24 órán keresztüli ügyeletben dolgoznak képzett operátoraink, akik munkáját a jelzések tartalmát vizsgáló automata szoftverek segítik.

 

Integrált vonalfigyelés

Eltérően a többi átjelzést nyújtó vállalkozástól, az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunk külön díj megfizetése nélkül, integráltan biztosítja az átjelzési útvonalak folyamatos és automatizált ellenőrzését. Az átjelzési szolgáltatásaink összeállításánál fő koncepciónk volt, hogy Ön egyetlen szolgáltatóval minden szükséges feladatot megoldhasson további ügyintézés nélkül.

 

Kiegészítő szolgáltatások

Intelligens műszaki hiba figyelés és jelzés

Központunkban működő UniAlarm Dispatcher rendszerünk olyan egyedülálló lehetőséget biztosít, mellyel a beérkező jelzések paraméterei alapján nagy pontossággal tudjuk kikalkulálni a tűzjelző rendszer műszaki hibájára vagy konfigurációs problémáira utaló jeleket. Ezzel megelőzhetőek a téves riasztások, és megspórolhatóak a tűzvédelmi bírságok és téves vonulások díjai.

 

Riasztási- és eseménylisták letöltése

Ügyfélszolgálatunk kérésre elküldi vagy önkiszolgáló online ügyfélközpontunkból letölthetőek a riasztási statisztikák, illetve a teljes időszakos eseménylista is.

 

Testreszabott értesítési lehetőségek

Olyan testreszabott értesítési rendszert kínálunk ügyeleinknek, melyben minden kapcsolattartó csak azokról az eseményekről értesül, mely számára valóban fontos. Megszűnnek a felesleges – akár hajnali – telefonok, vagy érdektelen időleges üzenetek.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek