Intelligens épületek

A jövő épületei a bérlők kényelméért

Társaságunk a 2016. évtől a United Technology Alliance kiemelt partnereként vállalja intelligens épületvezérlési rendszerek tervezését és kivitelezését, melynek keretében jelenlegi ügyfeleink részére olyan modern, kényelmes és költséghatékony megoldást kínálunk, amivel az üzemeltetési költségek csökkenthetők, az általakítások ideje lecsökken, a bérlők komfortérzete pedig növekszik.

 

Az AMiT és ENIKA vállalatok által gyártott komplett épület automatizálási termékek ipari minőségűek, a legkisebbtől a legösszetettebb projektek kialakíthatók belőlük, ráadásul hasonló kategóriában az áruk igazán kedvező is. A vezetékes RS485 buszos kommunikáció mellett 868 Mhz-es, titkosított vezetéknélküli kommunikációval működnek, így már meglévő épületekben is használhatóak – akár a meglévő rendszer bővítésével.

 

Az elérhető és leggyakrabban keresett funkciók:

  • Világítás és árnyékolás vezérlés
  • Hőmérséklet, fényerő, páratartalom mérés
  • Jelenlét és mozgás érzékelés
  • Hűtés-fűtés vezérlés és szabályozás
  • Szabadon programozható kontrollerek
  • Távirányítók és távoli IP elérés
  • Központi gateway-el bármilyen időzítési vagy programozható esemény

 

A teljes termékcsalád kompatibilis az ABB Electro Praga szerelvény családjával, így valamennyi eszközhöz válaszhatóak színben és formában összeillő passzív szerelvény is.

 

Amennyiben Önök irodaházak, raktárak vagy ipari létesítmények üzemeltetésével foglalkoznak, akkor keressenek minket ingyenes felmérésért és költségcsökkentést célzó árajánlatért. Generálkivitelezők, tervezők részére pedig ingyenes és személyre szabott bemutatót tartunk, ahol lehetőség van kipróbálni a rendszerek előnyeit.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek