Azonnali információk

Az ipari jelzések átvitele, illetve ehhez kapcsolódóan az ipari határérték figyelés szolgáltatás portfoliónk fontos eleme: a veszélyes üzemek, gyárak, erőművek, gáztárolók, stb. működési paramétereit folyamatosan figyelni kell és a mért értékek változása alapján szükségessé váló riasztási műveleteket minél gyorsabban és pontosabban kell megtenni.

 

A vonatkozó műszaki előírások szerint bevizsgált mérő, jelző és feldolgozó eszközeink és szoftvereink segítségével egyszerre akár különféle állapotokat és szinteket is be tudunk gyűjteni, majd ezeket valós időben feldolgozzuk és az eredményeket értékeljük. Az előre beállított határértékek figyelembevételével szükségessé váló riasztásokat közvetlenül az illetékes elhárítási vagy karbantartási részleg felé, esetleg közvetlenül a hatósághoz is el tudjuk juttatni.

 

Mobil eszközeinkkel a szolgáltatást országos lefedettséggel kínáljuk, valamint szükség esetén lehetőség van titkosított VPN csatornákon akár külföldi eszközök/létesítmények felügyeletére is. Természetesen rendszerünk együtt tud működni a legnagyobb gyártók eszközeivel, illetve lehetőség van egyedi fejlesztések megvalósítására is.

 

Különféle felhasználási területek:

  • folyadékszintek, vízállás, veszélyes anyagok figyelése, változásának jelzése
  • gázok mennyiségének, hőmérsékletének monitorozása, változásának jelzése
  • közúti és légi járművek műszaki és utazási adatainak továbbítása, veszélyek jelzése
  • gyárak, ipari létesítmények különféle műszaki adatainak, veszélyes üzemeinek felügyelete
  • gyártósorok, automatizált gyártási rendszerek felügyelete, távoli adminisztrációja

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek