Köszöntjük cégünknél a KHVT előfizetőit

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy folyó év április 2. napján a KHVT Nonprofit Kft., valamint az IntelliAlarm Zrt. között adás-vételi szerződés jött létre, melynek keretében a KHVT Nonprofit Kft. tűzátjelzési üzletágát az IntelliAlarm Zrt. vásárolta meg. A szerződések átvételével a KHVT Nonprofit Kft. megszűnteti a közvetlen fogyasztói szolgáltatását, cégünk pedig új ügyfelei részére garantálja a hatályos OTSZ-ben előírt MSZ EN 54-21 szabványnak történő megfelelést, valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által elvárt Elektronikus Kormányzati Gerinchálózaton keresztül történő közvetlen jelzésbeküldést.

 

Nagyon fontos, hogy a műszaki átállás megtörtént, így április 2-tól a szolgáltatást az IntelliAlarm Zrt. nyújtja. Ezzel kapcsolatban Önöknek semmilyen feladata nincs, az eddig működő eljárások továbbra is érvényben vannak, a tűzjelzések közvetlenül a tűzoltóság hírközpontjába érkeznek.

 

Az eddig megszokott diszpécseri telefonszám helyett, kérjük használja központi call centerünket, melyből diszpécseri központunkat a nap 24 órájában elérheti.

(1) 700 1 600 / 9 gomb

 

Diszpécsereink bővített műszakban állnak az Önök rendelkezésére, azonban az átvétel miatti plusz várakozási idő miatt szíves elnézésüket kérjük.

 

Ügyfélkapcsolati kollégáink a következő hetekben folyamatosan veszik fel Önökkel a kapcsolatot, melynek keretein belül személyreszabott megoldásokat is kínálnak a jelenlegi szolgáltatás hatékonyságának növelésére, valamint a költségek lehetőség szerinti csökkentésére is.

 

Végül szeretnénk üdvözölni új ügyfeleinket cégünk partnerei között; bízunk benne, hogy elkötelezettségünk és műszaki felkészültségünk az Önök tetszését is elnyeri és hosszú távú, kiemelkedő üzleti kapcsolatnak nézünk elébe.

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.