FONTOS: tájékoztató működési változásokról a COVID-19 járvány kapcsán

Kiemelten fontos számunkra Partnereink és munkatársaink védelme, így a kialakult országos vészhelyzet figyelembevételével az alábbi intézkedéseket tesszük!

 

Fontos kihangsúlyozni, hogy a szolgáltatás nyújtása továbbra is folyamatos, abban semmilyen fennakadás nem volt és megtettük a szükséges lépéseket, hogy a szolgáltatás működése a jövőben is zavartalanul, a megszokott és elvárt legmagasabb műszaki színvonalon történjen.

 

A tűzátjelzés szolgáltatás jelen helyzetben sajnos sokkal kiemeltebben kerül a figyelem középpontjába, hiszen a védendő objektumok esetében most nagyobb az esélye, hogy az épület személyi felügyelet nélkül marad. Munkatársainkkal folyamatosan azon vagyunk, hogy ez ne egy újabb problémát jelentsen az így is nehéz körülmények között. Ugyanakkor a kormányzati iránymutatással összhangban mi is csökkenteni szeretnénk minden olyan személyes kontaktus lehetőségét, ami nem feltétlen szükséges a szolgáltatás zavartalan nyújtásához.

 

Fentiek alapján 2020. március 18. napjától bevezetjük az átjelző készülékek távoli, személyes jelenlétet nem igénylő elektronikus karbantartását.

 

Ennek menete során karbantartó kollégánk telefonon felveszi a kapcsolatot az Önök műszaki kapcsolattartójával, majd lényegében távolról szimulálja a helyszíni karbantartás során elvégzett tesztelési feladatokat, melyről a korábbiakhoz hasonlóan jegyzőkönyvet állít ki. Ezen eljárásra a vonatkozó ÁSZF és TvMI is lehetőséget biztosít. Az átjelző fizikai szemrevételezése és a karbantartást jelző matrica felhelyezése a következő karbantartás során fog megtörténni, ugyanakkor a jegyzőkönyvhöz mellékelten küldünk Önöknek egy matricát, ami igény szerint a készülékre előbb is felragasztható.

 

Természetesen az azonnali beavatkozást igénylő műszaki hibák elhárítása továbbra is folyamatosan, személyes jelenléttel történik, ugyanakkor kérjük Önöket, hogy hiba estén az ügyben történő egyeztetés során feltétlen jelezzék, ha Önöknél az objektumban dolgozók körében COVID-19 fertőzésben szenvedő, vagy ilyen fertőzött beteggel az elmúlt 2 hétben érintkező személyről van tudomásuk.

 

Bízunk benne, hogy az élet – így együttműködésünk is – hamarosan visszatérhet a szokásos ügymenetbe, de addig is minden erőnkkel a zökkenőmentes és ügyfeleinket segítő szolgáltatásra törekszünk. Kérjük forduljon hozzánk továbbra is bizalommal!

 

Munkájukhoz kitartást és elsősorban jó egészséget kívánunk, vigyázzunk magunkra!

Kérdése van?

24 órán belül válaszolunk!

Árajánlatot kérek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.