2018. február 24., szombat
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Ipari jelzések

Az ipari jelzések átvitele, illetve ehhez kapcsolódóan az ipari határérték figyelés szolgáltatás portfoliónk fontos eleme: a veszélyes üzemek, gyárak, erőművek, gáztárolók, stb. működési paramétereit folyamatosan figyelni kell és a mért értékek változása alapján szükségessé váló riasztási műveleteket minél gyorsabban és pontosabban kell megtenni.

A vonatkozó műszaki előírások szerint bevizsgált mérő, jelző és feldolgozó eszközeink és szoftvereink segítségével egyszerre akár különféle állapotokat és szinteket is be tudunk gyűjteni, majd ezeket valós időben feldolgozzuk és az eredményeket értékeljük. Az előre beállított határértékek figyelembevételével szükségessé váló riasztásokat közvetlenül az illetékes elhárítási vagy karbantartási részleg felé, esetleg közvetlenül a hatósághoz is el tudjuk juttatni.

Mobil eszközeinkkel a szolgáltatást országos lefedettséggel kínáljuk, valamint szükség esetén lehetőség van titkosított VPN csatornákon akár külföldi eszközök/létesítmények felügyeletére is. Természetesen rendszerünk együtt tud működni a legnagyobb gyártók eszközeivel, illetve lehetőség van egyedi fejlesztések megvalósítására is.

Különféle felhasználási területek:

  • folyadékszintek, vízállás, veszélyes anyagok figyelése, változásának jelzése
  • gázok mennyiségének, hőmérsékletének monitorozása, változásának jelzése
  • közúti és légi járművek műszaki és utazási adatainak továbbítása, veszélyek jelzése
  • gyárak, ipari létesítmények különféle műszaki adatainak, veszélyes üzemeinek felügyelete
  • gyártósorok, automatizált gyártási rendszerek felügyelete, távoli adminisztrációja